You Can't Always Get What You Want...

En mycket händelserik vecka.

 

Jag hade egentligen tänkt ha ett långt utförligt inlägg om mina sansade tankar angående den politiska situationen (det politiska kaoset funkar också) men med tiden så förvandlades min politiska iver till en gigantisk hög med ångest som gör att jag känner mig oförmögen att lägga ner tid att skriva speciellt om det. Känns nästan som att jag bara vill gå under jorden fram till den 21 september 2014. Men samtidigt känner jag att jag absolut inte kan göra något dylikt. Jag kan ju bara inte blunda för vad som händer i världen. Isch, just nu känner jag mig ganska urladdad. För den här veckan har vi lärt oss två saker:

1. Man löser inga problem genom att ignorera dem. Det har jag sagt länge men vissa har visst inte tänkt i dom banorna.

2. Alla röster räknas. Det är lätt att ta för givet att en röst mer eller mindre inte spelar nån större roll. Tydligen är detta fel.

 

Förutom det har jag för första gången fotograferat med det direkta syftet att tjäna pengar på det. Får la hoppas att man hittar några foton som är bra nog...


Veckan låt är otvivelaktigt The Rolling Stones – Pass The Wine (Sophia Loren)

 

Otroligt skönt groove.

 

 


Is it a gun? Is it a knife? Is it a wallet? This is your life.

Wow, glömde nästan bort! Fy mig!

 

Har lite småbråttom atm, ska till stan och ta en öl eller två (en låter mer troligt).

 

Har haft föreläsning med min egna grupp på SU nu. Den verkar trevlig om något småtrist kanske. Men men, man får göra det bästa av situationen. Har träffat en del riktigt sköna typer från andra grupper, tur då att de allra flesta föreläsningar sker med alla grupper tillsammans!

 

Fått min första uppgift också. Ska göras pronto, vill inte sacka efter med en gång!

 

Ser fram emot måndag. Ännu en dag på SU. Verkligen som gjort för mig.

 

Få se nu...

 

Bruce Springsteen & The E Street Band – American Skin (41 Shots) - Live at Madison Square Garden

 

Ruggigt bra, men finns bara som liveversion. Fett värt ändå.

 

 


Daddy, can you turn that radio up any louder?

Då har man blivit en vecka äldre då, liksom alla andra. Har något av intresse skett?

 

Tja, jag har ju haft två dagar till på SU. Det har varit ganska korta dagar, den längsta var igår, på 4 timmar, och jaa, jag vet att det är ingenting typ. Men det kommer nog bli värre i fortsättningen. Jag har träffat och pratat med en del trevliga människor, men jag har inte haft någon föreläsning med bara min grupp än, och det är lite svårt att bryta isen med någon främling när man sitter i ett rum med ungefär 150 av dom. Men nästa vecka, då kanske saker och ting händer!

 

Jag läser Moment-22 igen. Ja. Igen. Folk som känner mig vet att jag har en "mild obsession" med den här boken. Men vad kan jag säga? Det är "min" bok. Jag både älskar den och hatar den. Det finns 408 anledningar till att jag älskar den här boken, och det är lika många anledningar som det finns sidor i den. Men jag hatar den också för att det antagligen var den som verkligen sköt mina drömmar om att bli författare i sank. Det är precis den sortens bok som jag skulle vilja skriva: Egen, förvirrande, rolig men kontroversiell. Jag kan ju inte skriva nåt liknande ens, det skulle betraktas som kopiering. Med all rätt. Har inga andra idéer, fan också! Heller din sluga jävel!

 

Dagens låttips? Otvivelaktigt Bruce Springsteen & The E Street Band – Seaside Bar Song Har lyssnat på den nästan oavbrutet sen i måndags. Att det tog mig så här lång tid att upptäcka den här godingen är helt beyond me...

 

Kul att jag faktiskt håller mitt löfte om uppdateringar på fredagar förresten!


I Will

Ojojoj, det har varit väldigt dött här, eller hur?

 

Ja jag vet, jag har varit ganska dålig på att uppdatera. Men det ska bli ändring på det nu! Just det! Jag menar det! Jag ska faktiskt ta och göra en ripp-off från en viss naturare och se till att jag uppdaterar en gång om veckan, på en specifik veckodag dessutom! Denna dag ska bli....Fredag! Fast själva innehållet kan ju bli lite blandat^^

 

Men jag har väl en del att berätta om. Få se nu......

 

Tågluff! Lite kortare än väntat men that's life...Kan iallafall bocka av Berlin, Prag, Budapest, Wien, Innsbruck, München och Frankfurt som städer jag inte varit i tidigare.

 

Sen var man hemma ett tag. Har börjat scouterna igen. Blivit ledare! Yay! Ansvar....naaiij....

 

Men! Det kanske största av allt! Jag har börjat på Universitetet! : D Två dagar och jag stormtrivs redan. de få som jag talat med än så länge är trevliga och charmiga, och jag har ännu inte träffat min "klass" i sin helhet, så det roligaste har nog inte skett än.

 

Och så har ju Toy Story 3 kommit på bio. En fantastiskt underbar film, som jag var tvungen att se en andra gång på vita duken. Jag kunde helt enkelt inte inte se den igen. Se den, om det inte redan är gjort!

 

Jaaa, det är väl veckans uppdatering då...kanske man skulle krydda till det med ett litet låtförslag? (jaja, jag vet, härmapa....)

 

tja, vi har ju "So Long", från Toy Story 3 Soundtrack: Randy Newman – So Long Galet fint :)

 

 


RSS 2.0