Night

Det har slutat regna nu, och istället har en värmebölja utan dess like dykt upp. Jag kan ju rapportera att livet uppe på mitt rum i dagsläget är ganska påfrestande. Ett takfönster som inte går att öppna men som istället låter solen lysa in under hela eftermiddagen ända in till middagstiden, det är bara en anledning. 

 

Kan informera läsarna att jag är en person som gärna tar en rejäl sovmorgon. Detta har också blivit svårare de senaste dagarna.

Det är nämligen så att någon (antagligen vägvärket) har bestämt att nu ska man minsann fixa gas/vatten/vafanduvill/rören under gatunivå vid Drömstigen.

Detta arbete inleds varje vardagsmorgon kl. 07:00. Möjligen tidigare än så.

Ljudet som uppstår är helt obeskrivligt. Man har ju varit med om arbeten i omgivningen förut, men det här är helt sanslöst högt. Inte ens jag kan sova.

Jag är inte direkt arg på nån, allra minst arbetarna, som ju ändå får stå ut med en hel del (arbeta från 7 till runt 20-21 en molnfri dag med 30+, inte helt ojobbigt) men lite frustrerad blir man. Speciellt då ens uppgång är blockerad av en medelstor grävskopa (ingen överdrift, man blir tvungen att gå runt huset genom trädgården för att komma till dörren).

 

En sak till, utan den bordsfläkt jag har på mitt rum så skulle jag dött. Otvivelaktigt.

 

En sak till då. Jag har dessutom ovanligt många kryp på mitt rum. Malar, getingar, flugor, (inga myggor dock), spindlar, you name it.... ännu en "fördel" med att bo på vinden.....

 

Nu är det nog dags att "sova" (som om man kan sova i den här varmen...)


Incident on 57th Street

Hoppsan. Västerbron var det, såg fel på eniro först.


Jag antar att man lätt kan anta att Stockholms geografi kan vara lite förvirrande för mig.


Då har man rätt.


Turn out the lights and step out into the night

Bara en kort reflektion:


På håll ser Fredhällsbron ut som Tranebergsbron, iallafall på natten. 

Det kan leda till vissa missförstånd.

Oj, det var skönt att sova....


It ain't me, it ain't me, I ain't no Fortunate Son, boy!

Så känns det iallafall. Hell, en vecka av sommarlovet borta, och det mesta av det regnade bort. Förkyld var (är) man också. Vilken jävla soppa.

Jaja, allt var ju inte dåligt...fick mig ju ett sommarlovskort hos SL (Mamma betalade). Hyfsat användbart, också kul att slippa betala själv. Tack mamma!

Den här världen....Stockholm iallafall...är alldeles för liten. Under loppet av några dagar har jag råkat springa in i flera personer som tydligen har någon form av koppling till en annan jag känner, men utan att jag visste om det. En av dem kom fram till mig vid nattbussen i onsdags, halvfull efter sitt studentfirande. Slutade med att vi gick (jepp, vi gick) från Sergel till Stora Mossen. lite otippat slut på kvällen (egentligen början på dagen, då jag kom hem kl. 05:00) men inte dåligt för det.

 

Idag var det soligt. Det betyder bara en sak:

Klippa gräs.

 

Jay.....

 

Jag måste verkligen göra något snart, annars får jag spader. Inte åker jag någonstans i sommar heller, här i Stockholm stannar jag....


Tonight in Jungleland

Vad är det att skriva om? Ingenting...

 

 

Jooo eeeh, förutom det att jag var på konsert igår. Springsteen. Så nu är min hunger mättad i ett tag, till er stora lättnad.

Men ja, det var sjukt bra. 

Han spelade inte den låt jag önskade mig (damn) MEN han spelade några sköna pärlor. En av mina all-time-favourites Working on the Highway knep en plats av de 29 låtarna, till kritikernas förtret. (Pressen hatar låten, jag älskar den. Men tidningarna vet ju ingenting...)

Och Johnny 99. Hade aldrig hört faktiskt. Kul låt, speciellt den där lokomotiv grejen, att publiken skulle "dra" i en tuta och låta som ett ånglok. WOOH WOOOOH!

Och Jungleland. Ja jävlar, Jungleland. Blev rädd först när jag såg de skulle spela den (han höll upp en skylt), för Clarence har ju haft bättre tider, men han satte fan solot. Underbart.

Ramrod var kalas.

American Land, en av världens bästa livelåtar, blev det ultimata testet för min hals. Jag klarade det, men det var inte lätt att orka hoppa (som man gjort en hel del tidigare, plus att benen redan var trötta efter allt köande) som en tok och ooa "Woooh ooh OOOH oh oh OOOOOOH OOOH" (eh ja, lite svårt att få ner i text men ni hajar nog...) 

Och eh ja.....

 

Twist & Shout.


"BRAKE STADIUMS, NOT ASSES!"

 

Ingen dum idé. Får se om några år, kanske Stadion fick sig sin dödsdom igår kväll? Alltid nåt att skryta om att man varit där.

 

 


I had a friend was a big baseball player,back in high school

GAAAAAAAH!

Igen så råkar man radera ett inlägg....

Från början....

 

>.<

 

Jag har köpt ett slagträ+baseboll.

Lite halvt otippat, antar jag.

Ja, vad kan jag säga? Jag upptäckte i fredags att brännboll är rätt kul. (Trots fuskande domare).

Så jag tänkte jag kunde träna lite, under sommaren.

Slår boll. Springer, tar upp boll, slår igen. Upprepa.

Får motion, och tränar armmusklerna. Känner redan hur de värker.

Visst är jag smart? Va? jaja.....

 

Det är varmt. Vääääldigt varmt. På mitt rum är det värre än så. Det kan vara en riktig pina här uppe ibland.

Och törstig är jag.

Och lite otålig. Vet inte varför.

Eller jo...

6 dagar kvar.

6.

Dagar.

Kvar.

Sen är det Bruce.

Tagga.


RSS 2.0