Well if she wants to see me, You can tell her that I'm easily found...

Well jag såg just på "Blair Witch Project". Och då jag känner att jag måste skriva nåt här nu då det är fredag tänkte jag, hey, jag gör en lista:

 

De sämsta filmer jag kan påminna mig ha sett!

De kommer inte i nån speciell ordning, bara den som jag kommer på dom i.

 

1. Blair Witch project. Jag menar, really? This was it? Idiotiska personer som man inte tycker om, för de är ju så...dumma. Och beter sig inte som människor. Vem fan slänger bort en karta i skogen bara för att HAN inte kan läsa den. Så dumt att det är sorgligt. Resten av filmen då? lalala vi går runt i skogen, oooh nåt händer på natten. Jaha....? Jag förstår poängen i att inte berätta mycket för tittarn, det skapar intresse, men NÅT får man faktiskt visa på nåt sätt. Annars känns det bara som att man slösat bort sin tid. Det har jag iallafall...

 

2. Kill Bill v.1 Alltså. Nej. Den är inte bra. Inte nånstans. "oooh dom slåss jättecoolt". Men....och? Det gör inte en bra film. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men jag avskyr den här filmen av nån anledning. Den är bara så...obehaglig, inte i den vanliga benämningen, jag menar att jag känner obehag av att se den, just för att den är dålig. Men inte värre än...

 

3. Kill Bill v.2 Seriöst en urusel film. Se ovan, fast värre än så.

 

4. Hostel. Såg bara bitar av den, men det räckte. Ingen logik, ingen känsla, ingen finess. Ingenting värt min tid. Skäms!

 

5. Twilight. Ja, jag HAR sett den (tack för det Malin...) Han: tönt (och jag ser INTE ut som honom) Hon: Bara....konstig, och behandlar andra som skit. Ändå är hon populär? Vad är moralen? Är man snygg spelar det ingen roll hur du är som person, du kommer alltid vara omringad av vänner. Jeez...

 

Öh, allt jag kom på nu. Och nu är det tekniskt sett lördag redan. Perkele.

 

Låten idag får bli Bruce Springsteen & The E Street Band – Darkness On The Edge Of Town


Her brains they rattle and her bones they shake, Whoah, she's an angel from the Innerlake!

Jaa det blev ju inte mycket pluggande av den här dagen...

 

MEN!

 

Jag drog till frisören (inte helt spontant kanske, hade ju bokat tid) och fick ordning på min förfärliga frisyr en gång för alla...eller ja, en gång tills jag kommer att hata den nya. Känner jag mig rätt så lär inte det ta så lång tid. Väldans vad fåfäng jag kan vara då...

 

Så har man frysit lite. För snön har kommit, och försvunnit....men kylan den består. Speciellt på mitt rum. Trevligt trevligt.

 

Har också återigen börjat läsa Don Rosa serier. Don Rosa är en serietecknare som tecknade mest Kalle Anka serier. Men bra sådana! Har flera samlingsalbum med honom, och de är alla mycket bra. Framförallt roliga. Barnserier har en tendens att bli lite för mycket moralkakor över dom, men Rosa har faktiskt humor...ibland hittar man t.o.m. subtila sex-skämt (väldigt subtila). But still!

 

(Ja jag pratar om Kalle Anka serier...uhm, ja, jag är singel, hur visste du det?)

 

Bruce Springsteen & The E Street Band – Thundercrack (awesomeness commences at 3:00ish.


But now I'm back and I've got the strength of ten, So I got a message for you my friend...

Hade en moment of weakness igår kväll. Kände mig nere och less, men det försvann tydligen under natten. Bra bra.

 

Läsa läsa läsa och återigen läsa. Det är veckans tema. Oliver Twist läses inte ut av sig själv vettni. Men jag är på god väg! Ska nog klara av de 511 sidorna innan måndag.

 

Oj vad kul man kan ha på SU ibland. Workshop-föreläsningen igår eftermiddag blev lite skruvad mot slutet. Blev att jag och en tjej (trooor hon hette Cecilia) skulle diskutera den kortkorta historien vi just läst. Blev mest...random kommentarer och skratt. Trevligt trevligt.

 

Bonden öppnar (äntligen) imorrn igen. Oavsett om jag får med mig nån eller inte, dit drar jag!

 

Det börjar bli ruggigt kallt nu. Halsduken trivs jag i, men ett par handskar skulle jag gärna haft också...vart försvinner alla mina kläder egentligen?!

 

Inget planerat ikväll, så om nån vill göra nåt...

 

Oh, här är låten:

 

Bruce Springsteen & The E Street Band – Lion's Den En riktig raritet, väldigt lätt att missa men väldigt glad och munter. Märkligt kort också. Klart värt att lyssna på om man vill höra nåt muntert!


Ooop.

Glömde visst att tipsa om en låt!

 

Bruce Springsteen & The E Street Band – The River - Live at Madison Square Garden


Today Is Your Birthday!

Grattis John! Död sedan länge, men inte bortglömd!

 

Hahah, jag har haft mycket varje fredag den senaste tiden. Börjar bli att man kommer ut på krogen mer än man tänkt sig. Trevligt har man iallafall.

 

Och så hade man sin första tenta igår. Inte vidare svårt faktiskt. Löjligt enkelt faktiskt, men det visste jag att den skulle vara, så jag har ingen anledning att känna mig stolt egentligen. Menmen, det är skönt att den är gjord iallafall.

 

John Cleese är snart här! Ska försöka få fram en biljett. Mannen, myten, legenden...Cleese! Jag menar, kan man ju inte missa direkt. Nån som vill hänga med kanske? :)

 

 


Last Night, Talking 'bout Last Night.

Hoppsan! Skulle skriva i går men det blev visst inte av! Gårdagen var trots allt ganska händelserik, gårdagskvällen iallafall.

 

Belgisk öl är nog den bästa. Den bästa jag prövat iallafall. Blir väääldigt svårt att dricka vanligt öl på krogen efter gårdagen. Persikoöl är dessutom betydligt godare än man kan tro. Och tydligen är man "för ung" för att gästa på just den krogen och tydligen borde man "hänga på Dovas" istället....

 

Mindre än en vecka kvar till min första tenta! Ska bli intressant. Och skrämmande...

 

Uj, det blev sent igår...gick upp först nån gång innan två. Jisses, det var den dagen det...

 

Få se...


Vad sägs om något så ovanligt som en låt av Oasis!

 

Oasis – Columbia Grymt bra låt.

 

Ska ta och skriva nåt lite mer fylligare nästa gång.


RSS 2.0