30/4/11

Valborg!

 

För många, förknippat med de där stora brasorna, och förtäring av en kopiös mängd alkohol (det sistnämnda förefaller vara vanligare bland de yngre. Bless them).

 

För mig....tja, inte något speciellt egentligen. Kan inte komma på senaste gången jag varit vid en majbrasa, och super gör jag ju inte heller. Blir nog som det brukar bli, d.v.s. sitta hemma vid datorn typ.


Don't worry....about a thing...

Av en ren slump såg jag låttiteln "Three Little Birds" skrivet i en forumtråd på Internet, och kom plötsligt på att det var groteskt länge sen jag lyssnat på Bob Marley. Frågade mina föräldrar hur många skivor de har, och de sa en 4-5 st. Jag frågade hur många som var värda att lyssna på och de sa "allihopa". Så jag grävde fram de skivor jag kunde hitta och yeah, Marley är fanimig inte så dålig. Tycker speciellt om liveskivan från 1975. Eller konserten är från -75 iallafall.

 

Skönt lunk i hans låtar, ingen stress, allt är laid back...

 

Bob Marley – Three Little Birds

 

P.S

 

Martin, tagga till för faen! Storbröllop imorrn, och du är ju för fan i London! Jag förväntar mig att se dig längst fram bland åskådarna!

 

Eller ja, jag förväntar mig kunna se dig där, om jag faktiskt såg på det hela... :P


Love, Love, Love....

"All You Need Is Love" har snurrat runt i mitt huvud den senaste tiden? Vad kan det betyda?

 

 

 

 

Antagligen ingenting, annat än att jag är ett Beatles-fan. Och är du det inte är du inte min vän!

 

(Okej, med högsta sannorlikhet är du min vän om du inte gillar Beatles, då det verkar som att mina vänner mer eller mindre har en annan musiksmak än mig. Lyckligtvis hänger allting inte på det!) :P

 

Self-esteem is not very high atm. Bara så ni vet.


Shattered...

Wow, jobbet är...jobbigt, av och till. Känner att det gick bättre idag, men det var nog bara för att det var mindre kunder idag än tidigare. Och det kommer bara bli värre inför påsken (jag ska jobba på skärtorsdagen). Vad jag fått höra av personalchefen så har jag beskrivits som bra med kunderna, men nervös osäker, och det stämmer nog ganska bra skulle jag tro. Känner mig en smula malplacerad bland fisken då jag inte vet nånting om fisk och inte känner nåt speciellt intresse av det heller...men men, jag ska jobba imorrn och på torsdag, får se vad som händer efter det.

 

The Rolling Stones – Shattered


I'm the greatest, and you better believe it baby!

Konstigt hur "populär" man blev plötsligt!

 

Ska provjobba på Hemköp City nu de kommande veckorna, förhoppningsvis får jag det jobbet. Men så idag ringde de från securitas, för jag hade sökt ett jobb hos dom på Arlanda. En av få gånger som jag varit tvungen att tacka nej till ett jobb, för de behövde visst folk som kunde börja utbildningen redan i veckan, och jag har ju redan fått in en fot på Hemköp, så det vore dumt att kasta bort den för att eventuellt få ett jobb som dessutom ligger nästan en timme norr om stan!

 

http://www.youtube.com/watch?v=l_vKu2xoJaM


He cried Mister, won't you help me please....

Hmm...

 

Saker o ting är inte på topp här hemma just nu. Brorsan verkar reagera konstigt på sin medicin. Vet inte om det är en ny sort eller nåt, men han verkar undvika resten av familjen, blir plötsligt väldigt tyst och mamma säger att han dessutom slår sig själv. Hur det går till vet jag inte, men något är uppenbarligen inte som det ska.

 

Det är alltid väldigt jobbigt när han mår dåligt, för han har svårt att uttrycka sig och förklara exakt vad som är fel, så man får ibland gissa. Inte helt kul.


 

Verkar som att fler och fler människor gängar sig numera. Vårkänslor kanske? Lite konstigt, för inte fan ser det ut att vara vår där utanför fönstret :P

 

Bruce Springsteen & The E Street Band – Wreck On The Highway


RSS 2.0