Darlington County

Okej, det var väl ett tag sen...

 

Jag fyllde år den 10, det var väl kul. Halva länet tyckets veta...

 

Var på klubb, fick i mig lite alcohol, gick bra faktiskt, blev aldrig full, trots att jag tog ledigt dagen efter.

 

Fick 2 skivor också, Abbey Road och Born in the U.S.A. Har fått mig några nya favoritlåtar såsom Darlington County, Cover me och Dancing in the Dark.

 

Åker till Västerbotten på tisdag. Kommer hem på söndag. Oh the joy...


Getting Better

Nihihih, jag har verkligen fastnat för en gammal Beatlesklassiker, "Getting Better". Ladda ner, eller ännu hällre, köp Sgt. Peppers albumet så får ni ett helt paket bra prylar^^

 

Jag blir lite less på vissa lärare som dumpar nya läxor på oss samtidigt som dom har dumpat ett megapojekt som ska vara klart om....15 dagar. Och sen kan man inte lämna in i handen, utan måste skickas via internet. Me not like!

 

Nu är det 10 dagar kvar innan jag fyller 18. Jag väntar mig en stor förändring i mitt liv, men jag misstänker skarpt att det blir same ol' same ol'.

 

Lyssnar på Getting Better nu. Kommit på att det är nog egentligen en låt för djupt depressiva människor, som verkligen måste tänka goda tankar,för annars går det illa. Inte för att jag är sån, men haha, låten är lite skum^^

 

Jag är snart ett år äldre, och saker har väl kanske inte blivit sådär jätte mycket bättre. Men jag kan inte bara ge upp nu. 

 

Vet inte vad mer jag kan säga....

 

Ska se Hampus på nån teatergrej imorrn. Det blir nog trevligt det^^

 


RSS 2.0